top of page

Frida Lundin

Hundfysioterapeut

Välkommen!

Varmt varmt välkommen till podden!


Tänk att det äntligen blev av. Stort tack för pepp och push. Nu är första avsnittet ute och det kom ur inspiration från en av våra korrläsare av boken "Handbok för vardagshjältar och elitidrottare på fyra ben" som jag har skrivit tillsammans med Vet Anna Pamuk. Snart är den tillgänglig i butik!


I det här avsnittet pratar jag om vintern och om hunden som fryser. Jag ger tips och råd på hur du kan träna med snön, om du bör träna med snön och hur du kan hjälpa din hund att inte frysa. Men jag pratar också om varför du inte bör låta din hund frysa och vad som händer i kroppen när din hund fryser.


Det är mitt första avsnitt och jag hoppas att vi blir bättre och bättre för varje gång.

Hör av dig om du har några frågor eller om du har något speciellt du vill att jag ska ta upp.


/ Frida LundinLyssna på avsnittet!


Det här avsnittet presenteras i samarbete med Svenska Fysioterapiskolan.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page